EvenemangKulturÖrebroSverigeSverige

VÄLKOMMEN TILL MARILYN MONROES VÄRLD

Denna exklusiva världsutställning presenterar 1900-talets mest Fotograferade kvinna- skådespelerskan, sångerskan och stilikonen Marilyn Monroe. Utställningen, ”The Untold Story”, visar en hittills outforskad Privat sida av Monroe, lika fascinerande och inflytelserik även femtioåtta År efter hennes död 1962

För första gången i Sverige visas utställningen på Örebro Konserthus med Över 200 exklusiva föremål från Monroes privata liv och karriär

Föremålen är de en del av Ted Stampfers privata samling, den största i sitt Slag i världen. Utställningen har även kompletterats med objekt från andra Samlare. Till Örebro kommer också unika föremål som tidigare aldrig Visats för allmänheten. En fantastisk kombination av kläder, accessoarer, Vård- och skönhetsprodukter, rekvisita, personliga brev, dokumentklipp Och fotografier kommer att visas för första gången någonsin i Sverige

Utställningen gör det möjligt för besökare att dyka in i Monroes värld och Gå igenom de mest betydelsefulla stadierna i hennes liv och karriär. Hennes frigörelse från den mansdominerade filmindustrin på mitten av 1900-talet och hennes modiga beteende som ledde till bättre Kontraktsvillkor och förmågan att ha mer säga om sin karriär. Utställningens berättelse vittnar om en stark kvinna på mitten av 1900-Talet som stod upp för sin egen frigörelse

https://www.marilyn-monroe.se/#anchor

marilyn.monroe@orebrokompaniet.se

Related Articles

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also

Close
Close