EntertainmentKulturNyheterÖrebroSamhälle

TESTA ROLIGA SPEL

EVENT 2019-08-17

Marieberg Galloria Örebro

Marieberg Galleria, är en stor galleria på Mariebergs handelsområde vid E20, 9 km söder om Örebro i riktning mot Göteborg. I samma område som gallerian, både norr och söder om den, finns flera varuhus, som exempelvis Ikea, Bauhaus, Elgiganten och Media Markt.

Marieberg Gallerias historia började egentligen 1978 då Kooperativa Förbundet lät bygga en stor OBS!-enhet 9 km söder om Örebro i riktning mot Kumla. 1983 kontaktade KF Centrumutveckling Örebro kommun för att få hjälp med en utveckling av centrumet, vilket resulterade i att huset byggdes om till ett regionalt köpcentrum. Coop har fortfarande en stor butik i gallerian.

Testa en massa roliga spel hos oss den 17 augusti kl 11-16 på torget på plan 1.

Testa flera olika arkadliknande spel som ex. Catch the Light, där man ska tävla mot varandra i reaktionsnabbhet och se vem som klarar att få flest poäng på en minut. Prova på arkadspel som var poplära på 80-talet och garanterat skapar nostalgi hos den äldre publiken, som kan testa klassiker som Donkey Kong, Frogger eller Pacman. Detta event vänder sig därför till både unga och vuxna. Eventet består även av moderna bil-, fotboll-, ishockey- och danspel.

Tags

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also

Close
Close