EvenemangGuideÖrebroÖrebro länSamhälleSportSverigeSverigeUncategorized

Waterslide Obstacle Rush

13 juli

Slingra och ruscha sig igenom vår 2.5-5 km långa hinderbana

I sommar kommer Sveriges Roligast Hinderbanelopp till Örebro!

Den 13 juli arrangeras för första gången Waterslide Obstacle Rush på Tybblelund i Örebro. Efter förra årets succé i Göteborg, Malmö och Stockholm vill vi i år även utmana Örebroborna att hoppa, klättra glida, slingra och ruscha sig igenom vår 2.5-5 km långa hinderbana. Hindren består av 10 gigantiska luftfyllda hinder där det sista är en av Europas största vattenrutschbanor där man från toppen 16 meter över marken glider de sista 80 metrarna in i mål. 

Waterslide Obstacle Rush är ett hinderbanelopp som riktar sig till stora som små. Rekommenderad åldersgräns är från 6 år. Alla som vill utmana sig själv, en träningskompis, familjemedlem eller kollegorna är välkomna att delta!

Tags

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also

Close
Close