EvenemangGuideÖrebroÖrebro länSportSverigeSverigeUncategorized

Örebrocupen

28 – 30 juni

Örebrocupen

5:e största fotbollscupen i Sverige, spelas mellan 28:e-30:e juni 2019.

Örebrocupen i fotboll är ett av Örebros största årligt återkommande evenemang. Över 15 000 personer besöker Örebro under cup-dagarna. Hit kommer lag från hela Sverige men även Finland, Norge och Estland för att nämna några.

Cupen spelas på flera platser i Örebro och närliggande platser,  över 55 planer används till cupen. Bland annat Rosta Gärde. ”Gärdet” är ett stort, härligt, myllrande fotbollsområde med sexton planer som ligger i ett naturskönt läge i västra Örebro.

Boka

https://orebrocupen.se/

Tags

Related Articles

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also

Close
Close